Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: HUMOR

HUMOR 31. pro 2025 16:12 #17041

• chmelik1
NIKDO NENÍ DOKONALÝ...ano střelec :cheer:

The administrator has disabled public write access.

HUMOR 31. pro 2025 15:26 #17040

• chmelik1
AUSTRALIE - NOVÝ ROK 2026

HUMOR 31. pro 2025 14:20 #17039

• chmelik1
silvestr začíná...

Opilec se vrací ze silvestrovské zábavy: „Prosím vás, jak se dostanu na nádraží?” „Musíte jít stále rovně...” „A do háje! Tak to se na nádraží dneska nedostanu!”

"Co může být ještě horší, než když vám petarda utrhne čtyři prsty?" "Když ten který zbyde je prostředníček"

„Aničko,” vyzvídá Pepa, „kolik máme ještě peněz na Silvestra?” „Na jídlo máme odloženou pětistovku a na alkohol stovku!” říká s úsměvem Pepova žena. „Poslouchej, zlatíčko, a ty nevíš nic o tom, že přejídat se není zdravé?”

Patrik zve přítele na silvestrovský večírek a vysvětluje: „Dostaneš se k nám autobusem číslo 26, vystoupíš na předposlední stanici a já bydlím hned naproti, v čísle 28. Zazvoníš loktem u branky a jak se ozve bzučák, strčíš do branky kolenem a už jsi u mě!” „Propána,” žasne Harold, „a proč bych měl zvonit loktem a kolenem kopat do branky?” „Propána,” zhrozí se Patrik, „a to by ses, člověče, nestyděl přijít na silvestrovský večírek s prázdnýma rukama?”

Dva kamarádi zapíjejí na silvestrovském večírku šťastnou událost. Jeden teatrálně zvedne ukazovák a rozjařeně praví: „Jak na Novej rok, tak po celej rok.” „Ty vole, nestraš,” zalekne se kámoš, „to bych měl v jednom kuse kocovinu!”

HUMOR 31. pro 2025 12:32 #17038

• chmelik1
SILVESTROVSKÉ STŘELECKÉ ROLNIČKY :lol:

HUMOR 21. pro 2025 13:58 #17030

• chmelik1
Paragánský pozdrav
Přílohy:

HUMOR 09. pro 2025 15:02 #17015

• chmelik1
6. PROSINCE v roce 1941

se narodil v protektorátu Čechy a Morava český malíř, ilustrátor, karikaturista

Vladimír R E N Č Í N
Přílohy:

HUMOR 11. lis 2025 16:15 #16999

• chmelik1
PŘÍBĚH TÉMĚŘ SVATOMARTINSKÝ

Prolog.

Největší zlínské sídliště má, v době před. předvánoční uzavřenou prodejnu BILLY, zůstává tak k nasycení lidu menší prodejna PENNY.

Pátek , 14.15. Zlín, Jižní svahy

Agilní paní ve věku mateřské dovolené plní poštovní schránky v ulicích PODLESÍ I.II.III, nabídkovými letáky PENNY , mimo mandarinek za 6.90 nabízejí : kachnu kuchanou bez drobů. cena 79.90 Kč.

Sobota

05.55 Zlín, Jižní svahy....

"Vstávej, v Penny mají kachny ..."

06.45 Penny , Zlín, Jižní svahy

Budíčku se podřídilo nejméně 20 gerontů mužů, asi dvojnásobek žen v důchodovém věku a řada občanů mladších, pracujících , kteří leták nečetli a mají na dnešek nařízenou pracovní směnu...

07.00 Penny , Zlín, Jižní svahy

Stanoviště nákupních vozíků seřazených do útočné kolony bojových vozidel pěchoty se vřítilo do prodejny.

Vyděšený personál se ukryl do pokladen.

BOJ.

PENNY Zlín , Jižní svahy se stal obleženým místem bojové zóny.

Skupina pracujících mlaďochů vydrancovala regál s rohlíky, vitrínu se salámem; nákup doplnila plechovkou COCA COLY.

Místo bojů spořádaně evakuovala.

Geronti se seřadili před přepravkami s kachnami.

Dědoušci nasadili výraz sveřepých šakalů ve smečce směřující za kořistí,

Nad smečkou se vznesl odér pachu kachen vylepšený pachem v čekání vykouřených cigaret... Vzduchem výkřik":

"berte jen jednu, nejvýše dvě"...

Strnulá životní družka R/1 vybojovala kachny dvě.

Poslední...

Hněvivé výkřiky těch, kdož nevstali v 05.55 uťala přispěchavší vedoucí směny..." prosím vás, v letáku jsme uvedli, že pouze do vyprodání zásob.."

Argument byl, jako logický, přijat ... zbytek smečky se rozptýlil s letáky v ruce vypátrat, co ještě je dne 8.listopadu 2025 v prodejně Penny Zlín, zlevněno.

Po desítkách let spořádaného soužití s mojí paní jsem byl odměněn zářivým pohledem , dvěma plátky výběrové tlačenky a půl litrem pravé slovenské "borovičky".

U vědomí, že veteránovi jen málo stačí ke štěstí, jsem byl zařazen do fronty u pokladny č.2.

Moje paní odbíhala, v ruce papírek... na něm s pečlivostí agenta zpravodajské služby: "záznam - co ještě"?

Obrněn trpělivostí s odměnou vůní borovice jsem pokojně sledoval dění před sebou..

Asi na místě čtvrtém směrem k pokladně se dostala na řadu paní věku značně pokročilého.

Nad ní čněl mladý muž . Dlaně se svačinou. Zjevně těžce prožíval vědomí, že přijde na směnu pozdě..

Starší paní si pomalu,

pečlivě, poskládala nákup zpět do košíku, otevřela peněženku pamatující firmu Baťa a hledala drobné...chyběla ji asi dvoukoruna..

Paní pokladní se vyklonila do nekonečné řady.

Čekala...

Mladý muž, jemuž historie dosavadního žití nedodala trpělivosti, sáhl do kapsy a vyhodil na pultík hrst drobných...

paní pokladní pochopila, urychleně odbavila jeho nákup kartou..

Jenže.

Stařenka zalykající se vděkem pokládala za povinnost jemu projevit vděčnost a čekajícímu zástupu objasnit, proč nemá dostatek peněz na nákup....

Zapátral jsem v paměti,

dle jakého paragrafu trestního práva současně platného, bude možno zařadit trestný čin, či jen přestupek hromadného násilí - vznášející se nad událostí...

Poučení:

Milí naši spoluobčané aktivního věku, opatřete si své svačiny včas pro dobu, kdy jsou k mání levné kachny polské provenience !

R/1

HUMOR 08. čec 2025 16:41 #16931

• chmelik1
Když je chlap potichu, přemýšlí, když žena nemluví, je nasraná!!

Klaustrofobie je strach z uzavřených prostor. Například, když jdu do hospody, bojím se, že je zavřená!!

Zkoušky jsou jak ženské. Nemůžete je udělat všechny a už vůbec ne napoprvé!!

Život je rozmanitej. Každej den mě nasere někdo jinej!!

Když mají manželé problémy, můžou za to vždycky obě strany. Manželka i tchýně!!

R/7

HUMOR 22. úno 2025 09:26 #16825

• chmelik1
VZPOMÍNKA NA MIROSLAVA HORNÍČKA

..na jeho krásný humor a moudra.
Přílohy:

HUMOR 31. pro 2024 21:12 #16776

• chmelik1
Sváťa se vytahoval před kamarády: "Moje sestra se přestrojila za chlapa a přihlásila se do armády."
Kamarád: "Hele a to se s nima musí sprchovat, převlékat, prostě všechno?"
"No to jo."
"A to na to jako nepřijdou?"
"Přijdou, ale myslíš, že to někdo řekne?"

Přijdou dva manželské páry do kasina trochu se rozšoupnout.
Ženy se domluví, že si společně vsadí na ruletu, ale přemýšlejí, na jaké číslo.
Až jedna povídá: "Kolikátky máš prsa?" "Dvojky."
"Já trojky. To je dohromady pět, takže vsadíme na pětku."
Vsadí na pětku a skutečně vyhrají.
Chlapi si říkají, že je to dobrá metoda.
"Ale na jaké číslo budeme sázet my?"
"Kolikrát po sobě se ti postaví?" "Třikrát."
"Mně čtyřikrát. To je dohromady sedum,takže vsadíme na sedmičku."
Ruleta se roztočí, kulička běhá jak šílená a zastaví se na dvojce.
"No vidíš, vole. Kdybysme nekecali, mohli jsme bejt v balíku!"

Vygenerováno za 0.220 sekund