INFORMACE VÝBORU ROTY B K PŘIPRAVOVANÉMU SETKÁNÍ !!
Zdravím Ťa Petře,
nerád predbieham udalosti, ale vzhľadom k situácii, ktorú pozorne my dvaja sledujeme a s nami aj všetci "vojaci" Roty B, som sa dnes rozhodol oznámiť Ti rozhodnutie veteránov zo SR k stretnutiu vo, Velkých Bílovicích v roku 2020.
Prosím, ber tento oznam ako záväzné stanovisko príslušníkov roty, s ktorými som v trvalom kontakte a je mojou povinnosťou odovzdať Ti ho tak, ako som ho obdržal cestou imeilov alebo telefonickej komunikácie.
Súhrn:
Vzhľadom na nepriaznivý vývoj situácie a sprísňovaných opatrení,
ktoré naše štáty vykonávajú v snahe zabrániť šíreniu covid 19 ,ako i možným následkom, ktoré by mohlo spôsobiť cezhraničné stretnutie bývalých príslušníkov Roty B /63-65/ VÚ 7374 , naša strana /SR/ odvoláva vykonať stretnutie v pôvodne stanovenom termíne.
Súčasne navrhujeme - dohodnúť náhradný termím nástupu roty -zásadne však až po uváženom zhodnotení vývoja C19 a podľa oficiálnych vyhláseni a opatrení vlád ČR a SR.
Petře, jednoducho napísané, musíme čakať,my sme už aj z hľadiska veku "ohrozená skupina" ,aj bez covid a ja osobne som rád, že kamaráti zo Slovenska nenavrhli zrušenie- ale posun- čo vychádza na budúci rok 2021..... (osobní text)...
...distribúciu Bilténu č.4 dohodneme cestou meilu najneskôr po víkende-napíšem a pošlem ja. Kópiou tejto správy informujem Paľa Kolárika,Lacka Šimoru, Jana Brázdu a Bena Koreca. Prosím informuj o tom všetkých kamarátov z ČR.
Heslo sa nemení- HLAVNĚ ZDRAVÍ a VYDRŽAŤ !!!
marek