Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Sýr a víno.. co k čemu?

Sýr a víno.. co k čemu? 04. čec 2020 16:16 #11914

  • chmelik1
  • Avatar uživatele chmelik1
  • Offline
Odborníci z oboru gastronomie radí:

Sýr čerstvý - bílé víno svěží.

Sýr hutný a dlouho zrající - víno sladší bílé/červené.

Sýr chuti jemné- svěží bílé víno.

Sýr chuti výrazné - víno zásadně červené!

Sýr plísňák - zásadně červené!

Sýr tvrdý- suché, svěží víno.

Sýr měkký vyžaduje vína růžová!

Romadúr, tvarůžek? pouze mladé, ale jakostní víno!

Ovčí a kozí sýr- můžeme kombinovat s ovocným vínem, nebo růžovým.

Mozzarellu- jen s bílým, ale výrazným vínem!

Kdybychom měli popsat všechny druhy, nestačila by nám Magie- tak pátrejme sami...
The administrator has disabled public write access.
Vygenerováno za 0.145 sekund